Участниците в срещата на върха на  Европейския съюз, която ще

...
Участниците в срещата на върха на  Европейския съюз, която ще
Коментари Харесай

Планира се създаване на европейски кибернастъпателни сили

Участниците в срещата на върха на  Европейския съюз, която ще се организира на 10-11 март във френския Версай, предградие на Париж, ситуирано на 21 км югозападно от центъра на столицата, ще обсъдят основаването на европейски кибернастъпателни сили. Това е споделил ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел в публикувано в неделя изявление във вестник Le Journal du Dimanche.

" Лично аз ще се изкажа за основаване на европейски кибернастъпателни сили. Това съшо по този начин ще се разисква на срещата на върха във Версай ", е споделил той.

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел е съобщил и за съществуващи различия в Евросъюза по повод разширяването на общността и е отбелазал, че този въпрос ще се разиска на срещата на върха на 10 - 11 март.  " Ние ще обсъждаме разширението на Евросъюза, в това число и с Грузия и Молдова, дори в случай че това е комплицирано и провокира сред нас различия ", е споделил Мишел. " Във Версай ние ще проведем полемика, с цел да уточним нашата позиция по отношение на европейското бъдеще на нашите съседи ".

Той припомня, че правото на несъгласие, което има всяка страна в Европейски Съюз, " постоянно е усложнявало ръководството след всяко уголемение на Евросъюза ". " Едни споделят, че преди новото уголемение на Евросъюза трябва да се реформира системата за ръководство, други пък не са съгласни с това ", прибавя Мишел.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР